Woof & Brew kruidenthee voor honden

Kruidenthee voor honden niet alleen net als voor ons, erg gezond, ze vinden het ook heel erg lekker. Er zijn diverse varianten verkrijgbaar ter ondersteuning van een goede gezondheid voor o.a huid en vacht, senior, slechte adem, performance etc.

Er is zelfs een blend om brandplekken in jouw gazon te voorkomen. De verpakkingen bevatten theezakjes voor totaal 7 of 28 liter. En yes, de kruidenthee is natuurlijk caffeïne vrij!

En waar past deze thee dan beter in dan in een mooie biologisch afbreekbare Becobowl

Let op: Nooit heet serveren!

Adult:

De volwassen honden variant gemaakt voor het algehele welzijn van uw viervoeter.  Ook ideaal voor de onrustige hond!  Calendula, paardebloem, dille, ginseng en glidkruid zorgen hiervoor. Verpakt per 7 theezakjes ieder goed voor 1 liter.

Senior:

Deze variant is special ontwikkelt ter ondersteuning van de gewrichten, het hart en om de mobiliteit te handhaven. Alfalfa, klit, ginko, meidoorn en duivels klauw staan hierom bekend.Verpakt per 7 theezakjes ieder goed voor 1 liter.

Performance: Geformuleerd ter verbetering van het uithoudings- en concentratievermogen voor actieve honden. Astragalus, fenegriek, ginseng, rooibos en kalkbloem ontmoetten elkaar in 1 zakje.Verpakt per 7 theezakjes ieder goed voor 1 liter.

Skin & Coat: Een succesvolle ondersteuning bij huid- en vachtproblemen. Gemaakt met klit, paardebloem, vlas, brandnetel, rooibos en zeewier. Deze mix zal helpen om de vacht in tip top conditie te krijgen of houden ! Hoog in essentiële vetzuren. Helpt bij de vermindering van huidallergieën! Verpakt per 7 theezakjes ieder goed voor 1 liter.

Fresh Breath: Natuurlijk en voedzaam fris! Dankzij dille, fenegriek, gember, citroengras en salie.
Gemengd om te helpen gingivitis te voorkomen! Verpakt per 7 theezakjes ieder goed voor 1 liter.

Posh Pooch: Een natuurlijke kalmerende variant die de spijsvertering ondersteunt en zeker aansluit bij kleinere honden. Met de beste kruidenmix van o.a. lavendel, kalkbloem, astragalus, duivelsklauw en rozenbloemblaadjes! Verpakt per 7 theezakjes ieder goed voor 1 liter.

Ha Pee Lawns: Een speciale variant voor honden met een eigenaar die geen brandplekken in het gazon wil hebben. Door een teveel aan stikstof in de urine -die zeker bij een teef te geconcentreerd op het gras neerkomt- ontstaan er gele vlekken in het gazon. Dit is voor veel eigenaren een doorn in het oog.

Testen hebben uitgewezen, dat urine van 8 van de 10 honden binnen 3 weken geen ‘brandvlekken’ in het gazon veroorzaakten.

Vandaar ook dat deze variant er alleen in een 28 dagen verpakking is. Ook uw prachtige buxus hagen hoeven het niet meer te ontgelden door kruiden als yucca wortel en tomaten vlokken die de ammonia in de urine neutraliseren. Niet alleen u bent er blij mee, maar ook uw hond. Want uw viervoeter krijgt met deze variant een algehele ondersteuning door een stevige dosis anti-oxidanten in de vorm van brandnetel en kruiden zoals guldenroede en alfalfa die met name zijn gericht op de urinewegen!
Verpakt per 7 theezakjes ieder goed voor 1 liter.