Levertijd & verzendkosten

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Als u op werkdagen voor 14:00 besteld, wordt uw bestelling dezelfde dag verwerkt en binnen 5 dagen verzonden. De reguliere bezorgtijd in Nederland is de volgende dag na verzending, het kan echter voorkomen dat het langer duurt. Zodra wij verzenden ontvangt u op het bestel e-mailadres een Track & Trace nummer. Wij verzenden met PostNL, zij leveren ook op zaterdag uit. Op zondag en maandag worden geen bestellingen afgeleverd.

Voorraad

Wij hebben sommige producten op voorraad maar niet alle producten. Wel komen de producten 3 keer per week bij ons binnen zodat we uw bestelling binnen een paar dagen naar u kunnen versturen. Ons streven is om binnen 5 dagen de order naar u te versturen. Mochten wij dit niet kunnen waarmaken dan berichten wij u tijdig en kunt u indien gewenst de order kosteloos annuleren wij zullen u het betaalde bedrag retourneren.

Hoe ontvang ik mijn bestelling?

Al onze bestellingen worden in een stevige, weerbestendige en afgesloten maar gerecyclede verpakking verzonden. Bestellingen die door de brievenbus passen worden in een brievenbusdoos of ‘bubbeltjes enveloppe’ verzonden. Voor alle andere zendingen worden eerder gebruikte kartonnen dozen gebruikt.

Wat betaal ik aan verzendkosten?

Binnen Nederland bedragen de verzendkosten € 5,95 per bestelling, vanaf een aankoopbedrag van € 50,- worden er geen verzendkosten berekend.Verzenden naar België is ook mogelijk de verzendkosten naar België zijn €8,95 en boven de €75,- worden er geen verzendkosten gerekend.

Met welke betaalmethoden kan ik betalen?

U kunt online betalen via iDeal of betalen via achteraf betalen via Billink.
Belgische klanten kunnen betalen via Mistercash/bankcontact.
Ook is het mogelijk om te kiezen voor overschrijven wel wordt pas de bestelling verzonden als er betaald is.

Bekijk voor uitgebreide informatie onze Algemene voorwaarden.