Retourinformatie

 

Kan ik een product retourneren?

Uw bestelling wordt met de grootste zorgvuldigheid uitgevoerd. Mocht er naar uw mening toch iets niet in orde zijn dan kunt u de artikelen naar ons retourneren neem hiervoor altijd vooraf even contact met ons op via info@petgoods.nl dan ontvangt u een retourformulier. Onze NAW-gegevens kunt u terugvinden op de contactpagina. De kosten van de retournering zijn voor uw eigen rekening.

Controleer uw producten meteen bij ontvangst. In geval van een manco, gebreken of foutieve prijsberekening, verzoeken wij u binnen 24 uur na ontvangst contact met ons op te nemen. Dit kan via het contactformulier en via ons mailadres.
Wij accepteren de volgende retourneringen, binnen 30 dagen na ontvangst, in ongeschonden productstaat en in een zo oorspronkelijk mogelijke verpakking:

  • Speelgoed, accessoires en overige non-food producten
  • Voedingsproducten en snacks
  • Verzorgings- & apotheekproducten

Heeft u vragen over retourneren? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of via de mail.

Herroepingsrecht

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Petgoods geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via info@petgoods.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Je dient daarbij een volledig ingevuld herroepingsformulier mee te sturen die onderaan deze pagina te downloaden is.

Voorbeeld-modelformulier-voor-herroeping