Vacature: Consulent(e) Petgoods party’s

Als consulent(e) bij Petgoods heb je een gezellige (bij)baan met veel afwisseling en waarbij je zelf je werktijden bepaalt. Petgoods is een nieuw bedrijf met een compleet nieuw concept met betrekking tot verkoop van huisdierspullen en voorlichting over gebruiksgemak. Door middel van een enthousiast team brengen wij producten aan de man via home selling. Al dan niet met een eigen Petgoods webshop.  Klanten kunnen zo direct ondervinden waarvoor een product gebruikt wordt en wat dit product bijdraagt aan comfort en gebruiksgemak van mens en dier. Jij kunt nu deel uitmaken van dit team!

Vereisten:

Wij zoeken mannen en vrouwen van minstens 23 jaar, die representatief, punctueel en goede communicatieve vaardigheden bezitten. Daarnaast moeten zij zelfstandig kunnen werken en organisatietalent beschikken. In het bezit zijn van een rijbewijs en een eigen auto is eigenlijk een must.

Wat je ervoor terug krijgt:

Als consulent(e) werk je op provisie basis; hoe meer je verkoopt, hoe meer je verdient. Wij bieden je een hoop gezelligheid, professionele ondersteuning en de vrijheid om zelf je agenda in te vullen. Heb je een weekje geen tijd of zin om een party te plannen, geen probleem, het is aan jou hoeveel party’s je plant en in welke tijden. Het werken als consulent(e) valt dus prima te combineren met een opleiding, baan en/of gezin. In feite ben je een zelfstandig ondernemer, maar zonder dat je het wiel opnieuw uit moet vinden. Je kunt meteen aan de slag!

Minimale eigen investering:

Als jij enthousiast bent en de benodigde capaciteiten bezit, dan willen wij jou graag in ons team. Daarom is jouw investering minimaal. Als consulent(e) krijg je een startpakket in bruikleen.

Kennismaking:

Tijdens een kennismakingsgesprek leggen we je graag uit hoe het werken als consulent(e) bij Petgoods in zijn werk gaat. Goed om te weten; bij Petgoods ben je niet verplicht om bij de eerste kennismaking meteen deel te worden van het team. Na het gesprek krijg je de tijd om er even over na te denken, want elke consulent(e) begint met 3 party’s waarna hij/zij kan beslissen of deze doorgaat en definitief een consulent(e) wordt.

Wat te doen?

Ga via deze link naar de  vragenlijst

Vul deze in en wij sturen je meer informatie over het werken bij Petgoods.